Uppsala Business Meeting

14 Februari 2019 Uppsala Konsert & Kongress

Boka nu!

Lovisa ”Lofsan” Sandström

Lovisa Sandström

Lovisa ”Lofsan” Sandström brinner för att hjälpa människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat. I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden.

Lovisa är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa), medverkar flitigt som expert i TV och övrig media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare.

Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte i juni den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, ”en PT på fickan”.

← Tillbaka till talarlistan